Martynas, Ordego plėtros vadovas

2024-06-12

Ieškome kurjerių!

Ar norite tapti dalimi inovatyvios ir sparčiai augančios maisto pristatymo platformos „Ordego“? Jei taip, turime jums puikią naujieną! Šiuo metu plečiame savo veiklą ir ieškome kurjerių visuose Lietuvos regionų miestuose. Tai unikali galimybė prisijungti prie mūsų komandos ir tapti svarbia dalimi kuriant patogų ir greitą maisto pristatymą visiems Lietuvos gyventojams.

Kurjerių-partnerių darbas „Ordego“ – tai ne tik puiki galimybė užsidirbti papildomų pajamų, bet ir lankstus darbo grafikas, kuris leis suderinti darbą su studijomis, kitu darbu ar asmeniniu gyvenimu. Mes vertiname jūsų laiką ir pastangas, todėl siūlome konkurencingą atlyginimą ir galimybę dirbti įvairiuose Lietuvos miestuose ir miesteliuose. Nesvarbu, ar gyvenate didmiestyje, ar mažame miestelyje, jūsų pagalba mums yra labai reikalinga.

Kodėl verta tapti „Ordego“ kurjeriu? Pirma, jūs turėsite galimybę dirbti savo tempu ir pasirinkti darbo laiką, kuris jums patogiausias. Antra, susipažinsite su daugybe įvairių žmonių ir restoranų, o trečia, padėsite užtikrinti, kad žmonės galėtų mėgautis savo mėgstamais patiekalais tiesiog namuose. Taip pat mes suteiksime visą reikiamą aprangą ir įrangą, kad galėtumėte saugiai ir patogiai vykdyti savo darbą.

Norint tapti „Ordego“ kurjeriu, jums reikia turėti vairuotojo pažymėjimą ir savo transporto priemonę (automobilį, motociklą arba dviratį). Jei turite entuziazmo, atsakingumo ir norite prisijungti prie draugiškos komandos, kviečiame jus užpildyti paraišką mūsų svetainėje arba susisiekti su mumis tiesiogiai.

Prisijunkite prie „Ordego“ ir padėkite mums kurti patogesnį ir greitesnį maisto pristatymo paslaugų tinklą visoje Lietuvoje. Jūsų indėlis bus labai vertinamas, o mes užtikrinsime, kad jūs jaustumėtės vertinamas ir gerbiamas mūsų komandoje. Laukiame jūsų paraiškų ir tikimės greitai jus sutikti mūsų gretose!